MDs Inredning & städ använder sig utav 100% naturliga produkter

När du vill få ett skinande rent hem eller kontor som är städat med miljövänliga och väldoftande naturprodukter kan du vända dig ett städföretag i Haninge som är proffs på städ. Vi utför hemstädning och storstädning åt privatpersoner och kontorsstädning åt företag.

När du behöver hjälp med städningen hemma eller på kontoret kan du anlita ett städföretag i Haninge som är specialister på städning. Vi åtar oss både hemstädning, storstädning men även kontorsstädning och städning i offentliga lokaler. MDs Inredning & städ är unika på marknaden då vi endast använder rengöringsmedel som är tillverkade av naturliga råvaror utan några farliga kemikalier. Det innebär att våra rengöringsmedel passar utmärkt i hem där det finns allergiker eller personer som är känsliga mot kemikalier. Dessutom efterlämnar vi en naturlig doft efter oss då vi har städat färdigt.

 

Städning med 100 % naturliga produkter

Vi är den självklara städfirman då du vill få hjälp med din städning på naturlig väg. De produkter vi använder oss i samband med städning är både ekologiska och miljövänliga samtidigt som de inte innehåller några giftiga kemikalier. Bland annat innehåller våra rengöringsprodukter citron, citronsyra, bikarbonat, såpa, ättika, linoljesåpa, olivolja, kokosnötsolja och eteriska oljor. Den härligt naturliga doften som kvarstår efter städning kommer från eteriska oljor som kommer från olika växter.

 

Hemstädning

MDs Inredning & städ är ett städföretag i Haninge som erbjuder privatpersoner städtjänster. Genom att anlita en städfirma i Haninge för din hemstädning får du mer tid över till annat samtidigt som du slipper alla måsten efter att du kommit hem från arbetet. Dessutom får du en större trivsel i hemmet av skinande golv, rena möbler och en naturlig doft av naturens aromer. Hur ofta du vill så städat och vad som ska ingå i städningen bestämmer du själv. Du kan välja att vi ska komma varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller vid behov. 

 

I hemstädning ingår vanlig städning som bland annat dammsugning av golv och mattor, fukttorkning av golv, avtorkning av lister, karmar, fönsterbrädor, diskbänk, kylskåp, frys, kranar, vitvaror och tömning av papperskorgar/sopkorgen. Självklart städar vi alla rum så att du också får ett skinande rent badrum och kök. Du väljer själv om du vill lägga till ytterligare städuppgifter till din hemstädning.

 

Storstädning

Om du vill utföra en storstädning inför julen, semestern eller vid något annat tillfälle kan vi erbjuda dig ett fast pris för din storstädning. I storstädning ingår näst intill allt som behöver rengöras som bland annat dammsugning, fukttorkning av golv, avtorkning av möbler, hyllor, strömbrytare, karmar, lister, speglar, diskbänk, vitvaror, även invändigt om de är avstängda och tomma. Vi utför en total rengöring av badrum och kök samt torkar av skåp, lådor och alla fria ytor. Efter en storstädning har du ett skinande rent hem i varje vrå. Städningen utför vi självklart med hjälp av våra naturliga rengöringsmedel som både gör ditt hem skinande rent men också efterlämnar en härlig, naturlig doft. För storstädning lämnar vi alltid fast pris så att du vet hur mycket det kommer att kosta innan vi påbörjar städningen. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din storstädning och priset för din bostad.

 

Kontorsstädning

Städfirma Haninge kan också erbjuda företag kontorsstädning utifrån behov och önskemål. MDs Inredning & städ är ett städföretag i Haninge som utfört kontorsstädning åt ett stort antal företag genom åren vilket gett oss massor av goda omdömen för utfört arbete och vår höga servicenivå. Självklart använder vi enbart miljövänligt, naturligt rengöringsmedel som gör att kontoret inte bara ser rent ut utan också doftar naturligt rent. Du bestämmer själv hur ofta du vill få städning på kontoret och vad som ska ingå i städuppdraget. Normalt ingår tömning av papperskorgar, dammsugning, fukttorkning av golv, avtorkning av hyllor, skrivbord, stolar, bord, fönsterbrädor, lister, karmar, strömbrytare, diskbänk och vitvaror utvändigt. Självklart städar vi även toaletter, badrum och köket också.

 

Kontakta oss på MDs Inredning & städ för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning eller kontorsstädning. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina städbehov, utan att du förbinder dig för något. Våra medarbetare är utbildade inom städ och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du kommer att få arbetet utfört på ett korrekt sätt. 

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.