Välkommen att ta kontakt med MDs Inredning & Städ

Välkommen att ta kontakt med MDs Inredning & Städ

Vi är en unik städfirma i Haninge som är miljömedvetna och har valt att städa med helt naturliga produkter. Våra städprodukter rengör effektivt och är skonsamma för både miljö och människa.

Vi är ett nyetablerat städföretag som erbjuder tjänsterna hemstädning, storstädning och kontorsstädning i Haninge, Tyresö och resten av Stockholms län. Om du är intresserad vad som ingår i våra städtjänster så kontakta oss via formuläret här på hemsidan. Du har som kund även möjlighet att välja till övriga hushållstjänster som t ex hjälp med tvätt, fönsterputs, enklare trädgårdsarbete eller vattning av blommor. 

Vår städfirma hjälper våra kunder att skapa en fräsch & ren miljö att trivas i

När du anlitar MDs Inredning & Städ kan vi garantera dig som privatperson eller företag ett professionellt bemötande. Våra städningar blir noggrant utförda av högsta kvalitet. Kom i kontakt med oss serviceinriktade städare, så vi får chansen att presentera vårt företag närmare och vad vi kan göra för just dig.

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.