Det här ingår när vår städfirma utför kontorsstädning i Haninge!

När ert företag behöver hjälp med städning på ert kontor kan ni med varm hand vända er till en städfirma i Haninge som är specialister på miljövänlig kontorsstädning. Vi använder oss enbart av städprodukter som är tillverkade av naturliga råvaror från växtriket.

MDs Inredning & Städ är en städfirma i Haninge som erbjuder företag och organisationer kontorsstädning i Haninge med omnejd. Vi är specialister på städning och kan erbjuda företag färdiga städprogram eller anpassad städning, utifrån era behov. Utöver kontorsstädning kan vi också erbjuda privatpersoner hemstädning och storstädning. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med er kontorsstädning. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi tillsammans kan diskutera era behov samtidigt som vi kan lämna tips och råd kring 

städningen för ert kontor.

Kontorsstädning i Haninge

Att få kontoret städat med jämna mellanrum är en befrielse för de anställda så att de har en ren och trivsam miljö att arbeta i. Det är också viktigt att man som företagare kan göra ett gott intryck på de kunder som besöker kontoret så att inte papperskorgar är fulla eller att det ligger damm på skrivborden. Att anlita en städfirma i Haninge bidrar till ett skinande rent kontor vilket gör personalen mer harmoniska och därmed skapar förutsättning för mer effektivitet. Du bestämmer själv hur ofta du vill få företagets kontor städat, varje dag, en eller ett par gånger i veckan eller vid behov.

Detta ingår i kontorsstädning

När vi utför kontorsstädning ingår allt städmaterial. Det är dock bra om det finns tillgång till dammsugare, mopp och hink så att våra städare slipper ta med sig detta varje gång. Nedan finner ni vad som normalt ingår i en kontorsstädning men självklart kan städningen anpassas efter era behov och önskemål.

 • Dammsugning av golv och mattor
 • Fukttorkning av golv
 • Avtorkning av lister, socklar, trösklar, karmar, fönsterbrädor och dörrar
 • Avtorkning av skrivbord, skåp, lådor, stolar, hyllor, övriga möbler och på fria ytor
 • Avtorkning av speglar och fönsterdörrar
 • Tömning av papperskorgar
 • Rengöring av diskbänk, matbord och stolar
 • Utvändig rengöring av kylskåp, frys, skåp och lådor
 • Utvändig rengöring av diskmaskin
 • Utvändig och invändig rengöring av mikrovågsugn
 • Rengöring av kranar i samtliga rum
 • Städning och rengöringar av toaletter och badrum

Kontorsstädning med naturliga produkter

MDs Inredning & städ är en städfirma i Haninge som har valt att uteslutande arbeta med rengöringsmedel som är producerade med naturliga råämnen utan farliga kemikalier. Ingredienser i våra rengöringsprodukter kommer från växtriket eller är tillverkade av naturliga råvaror. Trots att vi använder miljövänliga rengöringsmedel som består av naturliga ämnen klarar de av att göra skinande rent, även då ytorna är svårt nedsmutsade. Dessutom innehåller de eteriska oljor som får kontoret att lukta naturlig gott efter att vi är klara med vår städning.

Extra städtjänster för företag

Utöver vanlig kontorsstädning kan vi också erbjuda er fler städtjänster vid behov som exempelvis fönsterputsning, vattning av blommor, djuprengöring av kyl, frys och spis. Vi kan också erbjuda er städhjälp före, under och efter företagsevent, städning av förråd och enklare trädgårdsarbete. Vi kan också åta oss städtjänster som att diska och tvätta handdukar. Oavsett hur ni vill att ert kontors städning ska utföras så kan vi skräddarsy ett städprogram som är unikt för ert kontor.

Vi kan också erbjuda ert företag regelbunden desinficering av dörrhandtag, fönsterhandtag, strömbrytare och andra detaljer i eller i anslutning till ert kontor för att minska risken för smittspridning.

Kontakta oss

MDs Inredning & städ är en städfirma i Haninge som kan erbjuda företag och privatpersoner städtjänster i Haninge, Tyresö eller i närliggande kommuner. Våra medarbetare har ett stort kunnande inom städning och en lång erfarenhet inom städbranschen vilket gör att vi kan utföra alla typer av städtjänster med perfekt resultat. Vi använder oss endast av miljövänliga, naturliga rengöringsmedel som är fria från farliga kemikalier då vi utför våra städuppdrag. Rengöringsmedel ingår alltid då du beställt våra städtjänster.

Du är välkommen att kontakta oss för att erhålla ytterligare information om hur vi kan göra din vardag lite enklare genom att ta hand om företagets kontorsstädning. Du kan också använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök på ert kontor för att diskutera era städbehov.

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.