Unna dig städhjälp från vår städfirma som jobbar på Tyresö

Att unna sig hjälp med städning hemma är något som alla kan göra idag tack vare möjligheten att kunna använda sig av RUT-avdraget. Kontakta en städfirma i Tyresö för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att frigöra mer tid.

Att städa hemma är viktigt för hemtrivseln men kan vara både krävande och ta tid som man inte har alltid. Dessutom finns det många gånger roligare saker man kan göra med sin lediga tid än att städa hemma som att exempelvis umgås med sin familj eller sina vänner. Varför inte unna dig möjligheten att få hjälp med städningen hemma så frigör du själv mer tid och slipper samtidigt alla måsten som väntar. Att anlita en professionell städfirma i Tyresö behöver inte vara speciellt komplicerat samtidigt som du får en grundlig städning av ditt hem exakt så ofta som du själv önskar. Du är välkommen att kontakta oss på MDs Inredning & Städ för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din städning hemma.

 

Få städhjälp från en städfirma i Tyresö

Att anlita en städfirma i Tyresö för din hemstädning är inte alls komplicerat. Du kontakta oss för att boka ett hembesök där vi kan gå igenom dina städbehov. I en hemstädning ingår en grundlig städning av ditt hem men du kan även själv anpassa vårt städprogram om du har speciella önskemål. Du bestämmer också själv hur ofta du vill få städat, en gång per vecka, en gång per månad, varje månad eller exakt så ofta som du själv vill. Vi kan också utföra en provstädning i samband med vårt hembesök till ett reducerat pris så att du ser hur städningen går till och resultatet av den. Vid fakturering drar vi av RUT-avdraget direkt, vilket motsvarar 50 % av våra arbetskostnader.

 

Storstädning eller flyttstädning

Du kan även anlita en städfirma i Tyresö om du är i behov av en storstädning vid ett enstaka tillfälle, som exempelvis inför julen eller efter semestern. Vi kan också erbjuda dig flyttstädning i samband med att du ska flytta så att den garanterat blir godkänd. Det innebär att du kan släppa alla tankar på din gamla bostad och istället lägga tiden på att komma igång i den nya bostaden.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

MDs Inredning & Städ är en städfirma i Haninge som erbjuder städtjänster till privatpersoner och företag i Haninge, Tyresö och angränsande kommuner. Bland våra tjänster finner man bland annat kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning och storstädning men vi kan också anpassa våra städtjänster efter dina behov. Du är välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan gå igenom dina specifika önskemål. Vi kan också utföra en provstädning till ett reducerat pris så att du kan se resultatet av vår städning. 

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.