Städföretaget i Haninge som kan allt inom hemstädning

När du vill få hjälp med din städning hemma kan du vända dig till ett städföretag i Haninge som kan allt inom hemstädning. Vi kan erbjuda dig en vanlig, miljövänlig hemstädning men också skräddarsy ett unikt städprogram utifrån dina behov och önskemål.

När du vill få hjälp med din städning hemma kan du anlita ett städföretag i Haninge som kan allt inom hemstädning. MDs Inredning & städ är en städfirma i Haninge som är proffs på att utföra städning åt både privatpersoner och företag i Haninge, Tyresö med omnejd. Vi kan hjälpa dig med din städning hemma regelbundet men kan också åta oss storstädning av din bostad då behov finns. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina städbehov, utan att du förbinder dig för något.

Städning för privatpersoner

Vi är ett städföretag i Haninge som kan erbjuda privatpersoner olika städtjänster som exempelvis hemstädning och storstädning. Genom att anlita oss för din hemstädning frigör du tid som du kan använda för att göra något roligare eller viktigare. Istället för massa måsten kommer du hem till ett skinande rent och väldoftande hem som ökar trivseln hemma. Vi kan erbjuda dig en normal hemstädning men också skräddarsy så att du får ett unikt städprogram för din hemstädning. Vi använder bara naturliga rengöringsmedel som är tillverkade med råvaror från naturen. Våra rengöringsmedel innehåller inga farliga kemikalier vilket gör vår städning mycket miljövänlig.

Hemstädning

När du anlitar en städfirma i Haninge för din hemstädning kan du välja själv hur ofta du vill få städningen utförd. Vi kan erbjuda dig hemstädning varje vecka, varannan vecka, varje månad, efter behov eller varje dag, om du så önskar. I en vanlig hemstädning ingår en ordentlig städning av din bostad som bland annat dammsugning av alla golv och mattor, fukttorkning av golv, avtorkning av speglar, lister, socklar, karmar och kranar i alla rum. Vi torkar också av fönsterbrädor, hyllor, skåp, kyl, frys, vitvaror i badrummet, diskbänk, 

diskmaskin, bord och stolar och alla fria ytor där vi kommer åt. Du kan också beställa till utökade städtjänster som exempelvis diskning, vattning av blommor, byte av sängkläder, tvättning, fönsterputsning och enklare trädgårdsarbete.

Storstädning

Behöver du hjälp med storstädning, kanske inför julen, efter semestern, inför en fest eller för att det finns ett behov kan du vända dig till ett städföretag i Haninge som är experter på städ. Vi hjälper dig att få hela din bostad skinande ren och väldoftande så att du istället kan lägga din tid på något roligare. När vi utför en storstädning rengör vi golv, väggar, dörrar, möbler och alla fria ytor i bostaden. Vi utför också en ordentlig köksrengöring och rengöring av bostadens toalett och badrum. För vår storstädning kan vi erbjuda dig ett fast pris som baseras på hur stor bostad du har. Det gör att du vet hur mycket det kommer att kosta innan 

vi påbörjar arbetet. Kontakta oss för att få en offert på din storstädning.

RUT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av RUT-avdraget då du anlitar en städfirma i Haninge för hemstädning eller storstädning. RUT-avdraget uppgår till 50 procent av våra arbetskostnader, upp till maximalt 50000 kronor per år. MDs Inredning & städ uppfyller alla krav för att du ska kunna använda dig av RUT då du anlitar oss för din städning. Självklart gör vi avdraget på 50 procent redan på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna. Dessutom tar vi hand om all administration med Skatteverket också.

Kontorsstädning

MDs Inredning & städ är ett städföretag i Haninge som också kan erbjuda företag och organisationer kontorsstädning i Haninge, Tyresö med omnejd. Genom att anlita oss för kontorets städning kan er personal använda sin tid till något viktigare, som att göra fler affärer istället för att tömma papperskorgar. Dessutom får ett skinande rent kontor personalen att bli mer harmoniska och därmed mer effektiva då trivseln på kontoret ökar.

Du är välkommen att kontakta oss för information om våra städtjänster för privatpersoner och företag. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer hem till er för att diskutera era städbehov. Vi kan också utföra en provstädning till ett reducerat pris så att du får se resultatet av vår städning men också så att vi vet hur du vill få din städning utförd.

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.