Behov av städhjälp på Tyresö från professionell städfirma?

Om du har behov av städning i Tyresö kan du vända dig till en städfirma i Tyresö som genom åren har utfört städuppdrag åt både privatpersoner och företag. Vi kan erbjuda dig miljövänlig hemstädning eller kontorsstädning då vi endast använder rengöringsmedel som tillverkats av naturliga växtextrakt från naturen.

Att ta in hjälp från en städfirma i Tyresö för att ta hand om städning i hemmet eller på kontoret gör att du kan frigöra tid som du kan använda till något roligare eller viktigare. Med ett rent och snyggt hem får du en större hemtrivsel samtidigt som du slipper alla måsten när du är ledig från arbetet. En professionell städfirma i Tyresö ser till att ditt hem eller kontor blir skinande rent samtidigt som de efterlämnar sig en doft av naturen då de är klara. MDs Inredning & städ är en städfirma i Haninge som utför städning åt både privatpersoner och företag i Haninge, Tyresö och kringliggande kommuner. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din städning.

Anlita en professionell städfirma

När du är i behov av städhjälp är det bekvämt att anlita en professionell städfirma i Haninge som har medarbetare som är proffs på städning. Våra medarbetare har genomgått utbildning och har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de kan utföra alla typer av städning med perfekt resultat. Dessutom använder vi enbart naturliga rengöringsmedel som produceras med råvaror från naturen, utan några giftiga kemikalier, vilket gör att vår städning också är mycket miljövänlig.

Kontorsstädning i Tyresö

Vi på MDs Inredning & städ utför kontorsstädning åt företag, föreningar och organisationer. Vi har färdiga städprogram där all grundstädning ingår, vilket gör ditt kontor skinande rent och därmed till en trevligare arbetsplats. Vi kan också skräddarsy ett unikt städprogram för ert kontor utifrån era behov och önskemål. Vi kan hjälpa er med att tömma papperskorgar, dammsuga golv och mattor, fukttorka golv, avtorkning av lister, socklar, karmar, dörrar, fönsterbrädor och strömbrytare. 

Vi torkar också av skrivbord, stolar, hyllor, skåp och andra möbler och alla fria ytor där vi kan komma åt. Vi rengör också speglar och fönster i innerdörrar, diskbänk, kranar, vitvaror utvändigt och mikrovågsugn både in- och utvändigt. Självklart ser vi också till att toaletter och badrum blir skinande rena och får en härlig naturlig doft.

Extratjänster för företag

Om ert företag har behov av utökade städtjänster kan vi också hjälpa till med fönsterputs, diskning, tvättning, vattna blommor, städning av förråd och enklare trädgårdstjänster. Vi kan också erbjuda er städning före, under och efter företagsevent som ni anordnar. Vi har också möjlighet att hjälpa er med desinficering av dörrhandtag, fönsterhandtag, strömbrytare, trappräcken och andra utsatta platser där smittspridning kan uppstå. Ni kan få desinficering utförd så ofta ni vill, varje dag eller vid behov.

Hemstädning i Tyresö

Vill du slippa städningen hemma kan du anlita en städfirma i Tyresö som tar hand om hemstädningen precis så ofta som du vill. Vi kan lägga upp ett städprogram där vi kommer och städar en gång varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden, efter behov eller utifrån dina specifika önskemål. I en hemstädning ingår en ordentlig städning som dammsugning av golv och mattor i alla rum, fukttorkning av golven, avtorkning av dörrar, karmar, lister och socklar. Utvändig avtorkning av skåp, lådor, kyl, frys, diskmaskin, möbler, diskbänk. Rengöring av soputrymme och tömning av sopkorgar och papperskorgar. Du kan också komplettera din städning med ytterligare städuppgifter som exempelvis diskning, byte av sängkläder, tvättning, fönsterputsning, vattning av blommor och enklare trädgårdsarbete.

Boka kostnadsfritt hembesök

MDs Inredning & städ är en städfirma i Haninge som under flera år erbjudit städtjänster åt företag och privatperson i Haninge, Tyresö och kringliggande kommuner. Vi är experter på städning och utför alltid våra städuppdrag med största noggrannhet och enligt leveransplan. Vi använder enbart miljövänliga, naturliga rengöringsmedel som tillverkats av naturprodukter. Om du vill få hjälp med din hemstädning eller kontorsstädning kan du använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina städbehov. Vi kan också utföra en provstädning till ett reducerat pris så att du kan se resultatet men också för att vi ska få exakt information om hur du vill få städat.

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.