Välkommen till vårt städföretag i Haninge

Välkommen till vårt städföretag i Haninge

Vår städfirma har valt att jobba mot privatpersoner och företag i området Tyresö, Haninge och resten av Stockholms län. Vi har valt att arbeta mot en bättre miljö och städar därför med 100% naturliga städprodukter.

Vi är ett nyetablerat företag som satsar på att leverera skinande rena hem och kontor med naturliga städprodukter. Produkterna vi använder oss utav är bl.a. ekologiska hushållstvålar (ingredienser: olivolja, kokosnötsolja, rapsolja, havssalt...), bikarbonat, ättika, linoljesåpa och såpa. Alla dofter kommer från eteriska oljor.

MDs Inredning & Städ städar med 100% naturliga städprodukter


Vår städfirma vill kunna hjälpa till med städningen hos alla kunder oavsett om ni är allergiska eller känsliga mot allergena doftämnen. Vi är stolta över våra produkter som är oparfymerade och rekommenderas av allergiförbundet.
Kontakta oss enklast genom någon av formulären på denna sida.

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Boka gratis städmöte

Här hittar du oss på webben