Hemstädning

Hemstädning

Att anlita en städfirma i Haninge för hemstädning ger dig mer tid över till annat som är roligare. Dessutom blir ditt rena hem mer hemtrevligt samtidigt som du slipper alla måsten då du kommer hem efter arbetet. Du bestämmer själv hur ofta du vill få ditt hem städat, varje vecka, varannan vecka, varje månad eller vid behov. Du bestämmer också hur du vill få ditt hem städat och vad som ska ingå i samband med att vi gör ett kostnadsfritt hembesök för att lyssna på dina önskemål om hemstädningen. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hemstädning eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök, helt utan några förpliktelser.

 

MDs Inredning & Städ är en städfirma i Haninge som utför hemstädning i Haninge, Tyresö och resten av Stockholms län. Vi har genom året utför hemstädning till många privatpersoner som lämnat goda omdömen för både hur vi utfört arbetet men också för vår höga servicenivå. Som privatperson har du också möjlighet att få RUT-avdraget på 50 procent av våra arbetskostnader avdraget redan på fakturan.

Vad ingår i en hemstädning?

Det är du som helt och hållet bestämmer hur du vill få städat hemma, vilket vi diskuterar i samband med vårt hembesök. Normalt är att vi bland annat dammsuger alla golv och mattor, fukttorka golven, torkar av lister, karmar, fönsterbrädor och alla fria ytor. Vi torkar även av möbler, skåpsluckor utvändigt, diskbänk, strömbrytare, putsning av speglar, rengöring av vitvaror i kök och badrum utvändigt, kranar och tömmer papperskorgar/sopkorgar. Vi använder dessutom endast naturliga rengöringsmedel som inte innehåller några kemikalier, vilket gör att de är miljövänliga men också ger hemmet en naturlig doft efter städningen. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.