Kontorsstädning

Kontorsstädning

MDs Inredning & Städ är en städfirma i Haninge som erbjuder företag kontorsstädning i hela Stockholms län Vi har utfört arbeten åt både företag och privatpersoner, och har mycket goda omdömen från våra kunder, både för vårt utförda arbete men också för vår goda service. Detta gör att vi är säkra på att vi kan göra dig till en av våra nöjda kunder också. Du är välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din kontorsstädning. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera igenom dina behov av kontorsstädning, utan att du förbinder dig för något.

 

Vad ingår i kontorsstädning 

När vi utför en kontorsstädning så ingår vanligtvis att vi tömmer alla papperskorgar, dammsuger alla golv, torkar golven, torkar av lister och dörrkarmar, fönsterbrädor och alla andra fria ytor. Vi torkar även av skrivbord, stolar, bokhyllor och andra möbler. Vi rengör diskbänk, skåp och lådor utvändigt, matbord och stolar, diskmaskin utvändigt och mikrovågsugn både ut och invändigt. Vi rengör också kylskåp och frys utvändigt och torkar av alla kranar. Slutligen rengör vi toaletter, inklusive vitvaror, och badrum. Du kan själv beställa till utökad städning eller annan typ av städhjälp, som exempelvis fönsterputsning eller mattvätt om behov finns.

 

MDs Inredning & Städ är en professionell städfirma i Haninge som endast använder naturliga rengöringsmedel som är skonsamt för både inredning och miljön. Våra rengöringsmedel är tillverkade av naturliga råvaror som är helt fria från kemikalier eller andra giftiga ämnen. Detta gör att vi efterlämnar en naturlig doft efter vår städning men även att ditt kontor blir skinande rent.


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis möte med vårt städföretag i Haninge!

Vår städfirma i Haninge lämnar alltid 100% nöjd-kund-garanti på våra utförda tjänster. Vi håller hög kvalité, är noggranna samt använder oparfymerade städprodukter som rekommenderas av allergiförbundet. Vill du som kund att det ska kvarstår en härlig doft efter vår städning? Då använder vi oss av eteriska oljor som kommer från växtriket.